• New
WANGYY Стойка за Коремни преси Оборудване за Силови Тренировки Начало Спорт Мултифункционална Поставка за Гири Ширина и Височина Регулируема Стойка За Коремни преси
zoom_in

WANGYY Стойка за Коремни преси Оборудване за Силови Тренировки Начало Спорт Мултифункционална Поставка за Гири

BGN 672.97

Налично
check Налично за поръчка

СТОЙКА ЗА КОРЕМНИ преси : Благодарение на по-продължително използване на стелажи за коремни преси можете да ефективно да тренирате раменете, ръцете, талията, бедрата и краката, за укрепване на организма и поддържане на здравето.Лесен за това да се събере и използва, височината може да се регулира ширината може да се разшири. ?СОЛИДНА СТРУКТУРА : триъгълен дизайн стабилност.Приземистая рама е с отделна прическа има триъгълна конструкция на стабилността, която е стабилна и сигурна. ?ПОДХОДЯЩ е ЗА ТЪЛПАТА да са подходящи за възрастни или за деца, фитнес ентусиасти и възрастните хора.Можете да се отпуснете у дома, в спортната зона, за да могат ефективно да се обучават. ❤ TOTAL HOME GYM EQUIPMENT - В комбинация с нашите поставка за тегло на пейката създаване на цялостно решение за домашен фитнес. ❤ Следпродажбено обслужване - Ако не сте доволни от нашия продукт, просто се свържете с нас по имейл, и ние ще решим всичките ви въпроси, за да отговарят на вашата 100% удовлетвореност.Просто опитайте!!!Ние вярваме, че нашите дъбови бъчви вас няма да ви подведат. ★ ★ ★ Създаване на цялостно решение за домашен фитнес. ★ ★ ★ √ ВИСОКА ТОВАРОНОСИМОСТ ПЕЙКИ : устойчиви на опорните крачета ви позволяват уверено да се възползват и натиснете "ок".√ За различните разпоредби на упражнения, което осигурява по-голяма стабилност и контрол по време на тренировки.Има две плътни метални стелажи за коремни преси с щанга.Багажник за пръчки са регламентирани в съответствие с вашите нужди.Н-образна основания да го правят стабилен по време на употреба.Нескользящие накладки, за да предпазват краката си на пода от надраскване.Спецификация : Размер на продукта : 49 х 47 х 105 - 161 виж Технически характеристики на стоманени тръби : 50 х 50 х 1,5 мм. Натоварване на продукта : 200 кг.Нето тегло : 14,5 кгпакетное съдържание : 1 x машина за коремни преси.↗ ↗ ↗ 〖Удобен за обслужване на клиенти 〗 ↖ ↖ ↖ √ Независимо от това, правите ли сте покупки при нас за първи път или купувахме ги много пъти в миналото, нашата цел е да направим вашия опит покупките максимално информативни и лесни. √ Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас по електронната поща, всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 12 часа.√ Очаквам С нетърпение възможността да работят с вас.

Product size:
49 x 47 x 105 - 161 cm. Steel pipe specifications
Package contents:
1 x squat machine.
↗↗↗〖Comfortable Customer Service〗↖↖↖ :
√ Whether you are shopping with us for the first time or have purchased from us many times in the past, our goal is to make your shopping experience as informative and simple as possible. :
√ If you have any questions about our products, please contact us by email, all questions will be answered within 12 hours. :
√ Look forward to working with you. :

Най-добри сделки..