• New
Тренировка с квадратна Дупка, Рязко Износоустойчива Дървообработващи фрези машина Длето Тренировка за Пластмаси за твърда дървесина с плътен дъски(20 мм)
zoom_in

Тренировка с квадратна Дупка, Рязко Износоустойчива Дървообработващи фрези машина Длето Тренировка за Пластмаси

BGN 18.39

Налично
check Налично за поръчка

Използването на тренировки с квадратна дупка, инсталиран на камфорном машината, прави квадратна дупка по-бързо и по-точно, отколкото използването на бита или други ръчни методи.Тренировка с квадратна дупка, изработени от бързорежеща стомана.Острието остро и износостойкое.Цялата изпичане е с висока издръжливост и дълъг експлоатационен живот.Получавате по хода на скоростта на дизайна, намаляване на цената дизайн, дизайн, инсталация, декорация, украса и други индустрии.Професионално тренировка, подходящо за дизайн, монтаж, декорация, украса и други индустрии, квадратен набор от тренировки, за да отговори на повечето нужди.U‑образен дизайн сверлильной ръкав е удобна за пробиване и разтоварване на дървесен чипс за подобряване на ефективността на пробиване.Функция : 1. Тренировка с квадратна дупка, изработени от бързорежеща стомана.Острието остро и износостойкое.Цялата изпичане е с висока издръжливост и дълъг експлоатационен живот.2. U‑образен дизайн сверлильной ръкав е удобна за пробиване и разтоварване на дървесен чипс за подобряване на ефективността на пробиване.3. Използването на тренировки с квадратна дупка, инсталиран на камфорной кола, прави квадратна дупка по-бързо и по-точно, отколкото използването на бита или други ръчни методи.4. Професионално тренировка, подходящо за дизайн, монтаж, декорация, украса и други индустрии, квадратен набор от тренировки, за да отговарят на нуждите на най -.5. Получавате по хода на скоростта на дизайна, намаляване на цената дизайн, дизайн, инсталация, декорация, украса и други индустрии.Спецификация : Тип деталя : Тренировка с квадратна отверстиемматериал : Високоскоростен СтальUses : Професионални квадратни тренировки, подходящи за пробиване и долбежки канали в материалите с ниска твърдост, като плотностные дъски, прессборды, пластмаси, широколистни породи, Etc.in процес на строителство, монтаж и довършителни работи.Списък с пакети : 1 x Тренировка с квадратна отверстием1 x Пластмасова коробкапримечание : При нормална употреба, не се опитвайте да извайвам за един път, но трябва да кликнете и да се повиши няколко пъти.Това не само ще помогне сверлу разтоварване на дървени стърготини, за да пробие подходящо квадратна дупка, но и предпазват тренировка.

Item Type:
Square Hole Drill Bit
Material:
High Speed Steel
Uses:
Professional Square Drill Bits, Suitable for Drilling and Mortising Grooves in Low-Hardness Materials Such as Density Boards, Pressboards, Plastics, Hardwoods, Etc. in the Process of Construction, Installation and Decoration.
Package List:
1 x Square Hole Drill Bit1 x Plastic Box :
In normal use, don't try to mold at one time, but need to press and lift multiple times. This will not only help the drill bit to discharge sawdust, drill a suitable square hole, but also protect the drill bit. :

Най-добри сделки..