• New
Лабораторни чаши Стъклена чаша Химичен Експеримент Обзавеждане Висока температурна устойчивост Идеален за Лаборатория/Училище/Дома Конична колба (размер : 250 мл)
zoom_in

Лабораторни чаши Стъклена чаша Химичен Експеримент Обзавеждане Висока температурна устойчивост Идеален за Лаборатория/Училище/Дома

BGN 16.80

Налично
check Налично за поръчка

【Комплект от 2 спецификации】Стъклени степен чашите са две спецификации : 250 мл и 500 мл. 【Висококачествено стъкло】Чаша е изработена от borosilicate стъкло с равномерна дебелина на стъклената стена.Той има висока устойчивост на топлина, химическа устойчивост и много лесен за почистване. 【Ясна скала】Скала на мензурке много ясна и точна.Когато прекарвате на химични експерименти в лаборатория, тази чаша да отговаря на вашите високи изисквания за точност. 【Няколко приложения】Измерване чашите са подходящи за широк спектър от приложения, включително професионални лаборатория, и са особено подходящи за училище научни експерименти, благодарение на здравата конструкция и лекота на използване. 【Качествено обслужване】Вашето удовлетворение е нашата цел.Ако той се повреди по време на транспорт, ние ще публикуваме за вас нова поръчка, или ще ви възстановим парите.Благодаря ви за разбирането и подкрепата.

Най-добри сделки..