• New
MLYSH одеяло за количка, топлина и комфорт стол-количка одеяло одеяло руно лигавицата с пръстен дръпна крак светкавица количка, водоустойчив одеяло за количка, детск?
zoom_in

MLYSH одеяло за количка, топлина и комфорт стол-количка одеяло одеяло руно лигавицата с пръстен дръпна крак светкавица

BGN 68.38

Налично
check Налично за поръчка

♦【Здрав и издръжлив】утешава, не е твърде ограничителен за сензорни проблеми, може да издържа на удари, ритници, може да бъде сложен, силен и здрав, да ви държи топли дори и в най-студените дни, помага на циркулацията и да се гарантира, че всяко движение е по-лесно и по-малко болезнено. ♦ 【Дизайн】 : Водонепроницаемое одеяло за инвалидна количка,две куки и линия, по един от всяка страна, надеждно прикрепен одеяло към всеки стол.Вече не е нужно да се притеснявате за това, че ще падне одеяла и ще попаднат в колелата. ♦【Материал】 : Луксозна руното лигавицата,водоустойчива обвивка,в пълен размер лека пръстеновидна светкавица, предназначена за повечето ръчни инвалидни колички. ♦【Практичност】 : Одеяло за инвалидни колички джоб, идеален за използване на закрито и на открито.Действа като спален чувал за долната част на тялото, без допълнително натоварване на тялото, лесен за носене, заключена с цип, в комплект с заден панел за допълнителна топлина и комфорт. ♦【Обхват】 : Одеяло за инвалидни колички, с ципове, отличен начин да бъдат удобни и топли, когато сте в седнало положение, в инвалидна количка, подходяща за възрастни хора, пациенти и инвалиди на закрито и на открито.Покриване на инвалидна количка уютен, покриване на инвалидна количка за възрастни Покриване на инвалидна количка уютна уютна топла Характеристика : 1. Одеяло с инвалидна количка, гъст, плюшевое одеяло выровнянное за да се запази по-ниско тяло на топло и удобно в студено време. 2. Одеало за инвалидни колички, с ципове, има топъл плюш и лесен за използване централната цип.В комплект със заден панел за допълнителна топлина и комфорт. 3. Топло одеяло Лесно да се грижи, да хвърли може да се пере на ръка или в машина в хладка вода, висящи, за да изсъхне Спецификация : продукт : Одеало за инвалидни колички Материал : овче вълна Цвят : синьо Тегло : 850 гр Опаковъчен лист : Одеяло за инвалидни колички*1 Забележки : 1.Цвета на продукта на снимката може да бъде малко по-различен от действителния продукт поради различен стрелба и на светлината на дисплея. 2.Размер на продукта се измерва ръчно, и неизбежно ще бъде грешка 1-3 мм, която е в рамките на нормалните граници и не влияе на нормалното използване.Моля, разберете.Топло Аксесоар Половина На Тялото Топло Одеяло Калъф.

product :
Wheelchair Blanket
Material :
Lambswool
Color :
Blue
Weight:
850g
Packing list: :
Wheelchair Blanket*1 :
Notes :
1.The color of the product in the photo may be slightly different from the actual product due to the different shooting and light display. :
2.The size of the product is manually measured, and inevitably there will If Be an error of 1-3mm, which is within the normal range and does not affect the normal use. Please understand. :
Warmer Accessory Half Body Warmer Blanket Cover :

Най-добри сделки..