• New
Чаша за Пътуване Чаша Чай, Кафе, Изолирано Шише за Вода Чаша за Пътуване Бутилка Вода Вакуумно Бутилка Кафе Чаша Чай за Пътуване на открито за Офиса, за Спорт(бял)
zoom_in

Чаша за Пътуване Чаша Чай, Кафе, Изолирано Шише за Вода Чаша за Пътуване Бутилка Вода Вакуумно Бутилка Кафе Чаша

BGN 14.95

Налично
check Налично за поръчка

Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, безопасни, не токсични и здрав за по-дълга употреба.елегантен и заоблени устата бутилки, удобен за пиене.Матирано тяло бутилки, удобен за задържане.Отлична система за изолация, запазва си пият горещо около 8 часа при 60 градуси, 15 часа за запазване на топлината при 40 градуса.Това зависи от температурата, която можете да напълните в бутилка и колко пъти да отворите или от температурата на околната среда.Херметически запечатани, сейф, за да сложи в чантата.Открит заключване на капака,който предотвратява разливане на вода.Идеален за дома, при пътуване, на открито, в офиса и т.н. Тази вода сак, изработен от висококачествена неръждаема стомана, антикорозионна и здрава.Отлична изолационна система, идеална бутилка с топла вода.Идеални за използване в офиса, у дома, пътуванията.Характеристики : 1. Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, безопасни, не токсични и здрав за по-дълга употреба.2. Гладки заоблени устата бутилки, comfortble за да пие.Матирано тяло бутилки, удобно за держания3. Отлична система за изолация, запазва си пият горещо около 8 часа при 60 градуси, 15 часа за запазване на топлината при 40 градуса.Това зависи от температурата, която можете да напълните в бутилка и колко пъти да отворите или от температурата на околната среда.4. Фланец фланец, безопасен за настаняване в чантата.Открит заключване на капака,който предотвратява разливане на вода. 5. Идеален за дома, при пътуване, на открито, офис и т.н. Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйматериал : неръждаема стальцвет : черен, бял,златен(по избор)Запазване на топлина : 8-15 часа Тегло : Approx.284g/10oz Списък на опаковките : 1 * термос от неръждаема стомана Забележка : 1. Топла вода в бутилка не ще остане 100 градуса през 12 часа. 2. Моля, позволете 0~1 инч грешки от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.3. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Material:
stainless steel
Color:
Black,White, Golden(optional)
Heat Preservation:
8-15 hours 
Weight:
Approx.284g/10oz
Package list:
 
1 * Stainless Steel Thermos Cup :
Note:
1. The hot water in the bottle will not stay 100 degrees 12 hours later.  :
2. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Най-добри сделки..